Contactlenzen aanpassen is ons vak

Ideaal bij het sporten, voor mensen met een hoge sterkte en voor wie liever geen bril wil dragen!
Contactlenzen aanpassen is ons vak. Wij leveren alle soorten en maten contactlenzen, uitsluitend van kwaliteitsmerken. Dus wat voor soort lens u ook nodig heeft of wenst: kies voor de deskundigheid van Corné Optiek!

Hoe gaat het in zijn werk

Wanneer u voor het eerst contactlenzen wilt gaan dragen, bekijken wij om te beginnen welke lenzen het meest geschikt zijn voor uw ogen, passen bij uw wensen, uw persoonlijk leefstijl en gewoontes. Denk daarbij aan sport, werkomgeving en hobby's. Vervolgens bestellen we een set proeflenzen voor u. Nadat u instructie heeft gekregen over het inzetten, uithalen en de verzorging van de lenzen, kunt u deze een bepaalde periode uitproberen. Zo kunt u zelf ervaren hoe het is om contactlenzen te dragen. Na de proefperiode kan de contactlensspecialist beoordelen hoe uw oog op de lenzen reageert en samen met u bepalen hoe het verder gaat.
Wanneer u al lensdrager bent en voor het eerst bij ons komt, kijken we of uw huidige lenstype nog voldoet, of dat het beter is om op een ander type lens over te gaan. Uiteraard afgestemd op uw wensen en persoonlijke omstandigheden.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van contactlenzen, maakt u dan een afspraak met Corné!

Contactgegevens

Bezoekadres

Schoutstraat 2
3931 HT Woudenberg

Contactgegevens

Tel: 033-2862991
mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Informatie

 Corné Optiek
 Oogzorg

Links

Monturen
  • Lindberg
  • Glorify
 Informatie

Social media


Copyright ©2021 Corné optiek. Alle rechten voorbehouden.
Realisatie: Le-Design Grafisch Design Bureau