Optimale sportprestaties met de sportbrillen van Corné Optiek

Sport is beweging, snelheid, coördinatie, en sportbrillen zijn niet alleen een modeaccessoire. Want ze beschermen de ogen niet alleen tegen de zon, maar tegen alles wat bij het sporten letterlijk in het oog kan vallen: rijwind, stof, insecten of takken. Een sportbril met een gebogen vorm fungeert in deze gevallen als een scherm en is bij alle sporten een zinvolle begeleider. Of dat nu bij het hardlopen, joggen, bergbeklimmen, skaten, roeien, tennissen, squashen of fietsen is.

Of u nu een recreatieve jogger of een professionele sporter bent, ook bij het sporten kunt u op de kwaliteit van onze brillenglazen vertrouwen. Bij het sporten levert u persoonlijke topprestaties, en dat mag u ook van uw bril verwachten. Behalve bescherming en kijkcomfort bieden onze brillenglazen optische correctie waarmee u uw gezichtsvermogen voor de volle 100% kunt benutten.

Unbreakable glasses „Made in Austria“

Gloryfy unbreakable eyewear: dat zijn onbreekbare brillen "Made in Austria" gemaakt van de innovatieve, revolutionaire en gepatenteerde speciale kunststof NBFX. Ontwikkeld, ontworpen, geproduceerd en dagelijks getest door een klein team temidden van de Tiroolse Alpen in Zillertal, Oostenrijk. Uniek, innovatief, bekroond en met een goede portie aan passie in elk product. Ontdek daarom nu onze lifestyle, sport, optics en goggles collecties en wordt ook unbreakable.

Contactgegevens

Bezoekadres

Schoutstraat 2
3931 HT Woudenberg

Contactgegevens

Tel: 033-2862991
mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Informatie

 Corné Optiek
 Oogzorg

Links

Monturen
  • Lindberg
  • Glorify
 Informatie

Social media


Copyright ©2021 Corné optiek. Alle rechten voorbehouden.
Realisatie: Le-Design Grafisch Design Bureau